Villkor

Hem / Villkor

Allmänna villkor för BAM

Tack för att du visar ditt intresse för våra produkter! Nedan följer villkoren för ditt köp; De förklarar vilka rättigheter du har. Om du har några frågor, kontakta oss bara, och vi kommer gärna att förklara hur allting fungerar.

Allmänt

Dessa villkor gäller när du beställer från BAM BEAUTY, organisationsnummer 559101-5762.

Vi säljer våra produkter till flera länder och dessa villkor är utformade för att vara globala. Beroende på var du bor gäller obligatorisk lagstiftning. Vi respekterar gällande lagar och ingenting i dessa användarvillkor ska tolkas som att begränsa dina lagstadgade rättigheter, om sådana lagar ger dig större rättigheter än vad som anges här.

Genom att acceptera dessa användarvillkor erkänner och accepterar du att alla beställningar, inköp och transaktioner uteslutande görs mellan företaget och kunden.

Beställningar etc.

När du får en orderbekräftelse från oss betyder det att din beställning har godkänts och du skriver in ett köpavtal. Vi rekommenderar att du sparar orderbekräftelsen för eventuell framtida kontakt med oss. Vi kan vägra en beställning av olika skäl, till exempel om du lämnar felaktiga personuppgifter och / eller debiteras med dig tidigare.

Du kan ångra din beställning tills vi har bekräftat det. Vi kommer sedan att återbetala eventuella utgifter som du, ditt konto eller kreditkortsföretag har utfärdat för beställningen.

Vi kan avbryta en beställning om de beställda produkterna är utsålda. Vi kommer sedan att återbetala eventuella utgifter och meddela dig om motsvarande produkter om det är tillgängligt.

Alla beställda produkter förblir vår egendom tills vi har fått full betalning för dem.

Kundinformation, etc.

Du ansvarar för noggrannheten och fullständigheten av den personliga information du ger oss.

Du är ansvarig för alla inköp som görs med din inloggningsinformation. Se till att du håller dina inloggningsuppgifter hemliga och att ingen annan får tillgång till dem utan ditt tillstånd. Meddela oss om du misstänker att någon har fått din inloggningsinformation utan ditt tillstånd.

Priser, avgifter mm

Priserna som anges på hemsidan gäller beställningar som har publicerats på webbplatsen. Alla priser är föremål för den valuta som anges på hemsidan och inkluderar moms där det anges (beroende på var du kan vara, moms kanske inte gäller för ditt köp). Om inget annat anges på webbplatsen ingår inga betalnings- eller fraktkostnader och redovisas separat. Tänk på att lokala avgifter (till exempel växlingskostnader, kredit- eller betalkortavgifter, moms, tullar etc.) kan uppstå beroende på var du bor och dina lokala lagar. Du är ansvarig för sådana avgifter och kan inte få dem att betala av oss.

Specials

Vid vissa tillfällen kan vi, för vissa produkter, erbjuda bättre villkor än de som anges i de allmänna villkoren, till exempel för förlängda uttag eller gratis avkastning. Sådana bättre villkor gäller endast under en begränsad tid tills de specifika produkterna har löpt ut och kan upphävas av oss när som helst och i så fall gäller dessa användarvillkor utan ändringar.

Frakt och leverans

Produkter i lager skickas vanligen inom det antal arbetsdagar som visas på webbplatsen. Beräknad leveranstid för en order anges i orderbekräftelsen. Vid förseningar informerar vi dig och fortsätter att övervaka ordern. Du kan avbryta ordern om leveransen är försenad i mer än 30 dagar och förseningen har inte uppstått på grund av dig.

Beroende på fraktmetoden kan du behöva hämta ordern från en specifik leveranspunkt. Du måste göra det inom den angivna tiden vid leverans. Om du inte får ordern i tid, kan en förseningsavgift debiteras från dig och beställningen kan returneras till oss på din bekostnad. Vi kan också avbryta ordern om du inte hämtar den i tid.

Returpolicy

Om du ångrar ditt köp eller någon produkt från din beställning, meddelar du oss inom 14 dagar efter mottagandet av dina produkter, i enlighet med avtalslagen. Du måste då skicka ett meddelande till klagomål med ditt namn, adress och e-postadress, ditt beställningsnummer och en lista över produkter som omfattas. Då måste du returnera produkterna till oss på egen bekostnad omedelbart och inom 14 dagar efter att du skickat dig kupongen. Du är ansvarig för försändelsen av produkterna under leveransen tillbaka till oss, därför rekommenderar vi att du skickar dem väl förpackade. För att din retur ska godkännas måste produkten vara obruten, oanvänd och i originalförpackning med medföljande förpackning. Öppna eller använd smink, hudvård och hygienprodukter hämtas inte av hygieniska skäl. När vi mottar din återkomst, Vi kommer att bedöma om produkten är i ett väsentligt oförändrat skick som ska returneras. På detta sätt kan vi garantera att alla våra kunder köper en orörd och fräsch produkt.

När du ångrar en beställning, återbetalar vi det pris du betalade för de produkter du returnerar. Från återbetalningsbeloppet kan vi emellertid dra av pengar för produktens värdeminskning om det här inträffat på grund av att din hantering är för tröttsam i förhållande till vad som krävs för att bestämma produktens funktion eller egenskaper. Vi kommer att utfärda ditt bidrag så snart som möjligt och inom 14 dagar från mottagandet av din kupong. Vi kommer emellertid att behålla återbetalningen tills vi har fått de returnerade produkterna. Återbetalningen kommer att betalas med samma betalningsmetod som du betalade returprodukterna om inte annat avtalats.

Din ångerrätt gäller inte för kontrakt som:

gäller varor eller tjänster vars pris beror på fluktuationer på marknaden som vi inte kan kontrollera och som kan inträffa under perioden mellan mottagandet av den produkt vars köp du vill avbryta och den tid då vi meddelades att du vill avbryta inköpet
gäller för varor som har tillverkats enligt dina instruktioner eller på annat sätt skräddarsydd för dig
på varor med bruten förpackning som inte är lämpliga för retur på grund av hälso- eller hygienskäl och förpackningen har blivit bruten av dig.

Ansvarsbegränsning

Om inte annat anges i lokal lagstiftning är vårt ansvar begränsat till direkt skada och under inga omständigheter ska vi hållas ansvariga för indirekta skador såsom inkomstbortfall eller liknande.

Immateriella rättigheter

Webbplatsen och dess innehåll ägs av oss och våra licensgivare och skyddas av immateriella rättigheter och marknadsföringslagar. Det innebär att varumärken, företagsnamn, produktnamn, bilder och grafik, mönster, layouter och information om produkter, tjänster och annat innehåll inte får kopieras eller användas utan skriftligt godkännande från oss.

Varning

Vi reserverar oss för fel i bild och typografi på webbplatsen, t.ex. defekter i produktbeskrivningar, tekniska indikationer, felaktiga priser eller felaktiga uppgifter om produktens lagerstatus. Vi har rätt att korrigera uppenbara fel och kan ändra eller uppdatera information när som helst på sajten.

Bilder på webbplatsen är endast illustrerande och garanteras inte representation av exakt antal produkter du får om du beställer, vare sig produktets utseende, funktion eller ursprung är korrekt.

Ändringar i de allmänna villkoren

Vi kan ändra dessa användarvillkor när som helst. Vi tillämpar sedan de ändrade allmänna villkoren på webbplatsen och de träder i kraft när du accepterar dem (när du lägger en ny order via webbplatsen eller när du besöker webbplatsen).

Juridiskt val och tvistlösning

Vid tvist strävar vi efter att följa beslut från relevanta nationella konsumentskyddsmyndigheter.

Tvister beträffande tolkningen eller tillämpningen av dessa Villkor skall regleras och tolkas i enlighet med lagarna i det land eller det land där vi utför vår verksamhet och ska vara en icke-exklusiv rättslig prövning av den domstol där vi har vår plats. ”Icke-exklusiv bedömning” innebär att du kan väcka talan mot oss inom en annan jurisdiktion, om det finns en sådan rättighet i nationell lagstiftning.

Det är allt!

Vi hoppas att du är nöjd med ditt köp! Dessa villkor fastställdes av BAM 2017-08-22 18: 34: 55,380838

Back to Top